Welcome, visitor! [ Register | Login

$169.99

Nike Celebrates LGBT Community With Rainbow Sneakers

  • State: Alabama
  • Country: United Kingdom
  • Listed: September 8, 2017 6:23 am
  • Expires: This ad has expired
0vkzg4 l 610x610 shoes nike%2Bair%2Bmax%2Bthea%2Bblack%2Bgrey%2Bwhite

Description

Plotseling zei iemand tegen mij: “De winter moet eindelijk gaan, je hebt de lente van Odessa niet gezien? Ik lag, Andrea stond aan de zijkant, gaf me een kopje warme koffie. Sip een hete koffie, mijn ziel ging geleidelijk af, ‘hoe weet je dat ik hier ben? ‘Ik zag je mooie kamergenoot.’ Hij knipoogde. Meestal draagt Andre zelden plainclothes, en vandaag draagde hij een zwart hoognekkig shirt en spijkerbroek, gewone kleding, open het etiket wordt geschat op Made in China, kan op hem zeer stevige ijzerenposten worden gedragen. De onder de zon lijkt zijn blauwe leerling transparant te zijn, de diepte van de ogen heeft kunnen zien. Hij Adidas Superstar Damen Verkopen zat naast me, we spreken elkaar niet, kijkend naar de verre menigte. Er zijn mensen op het plein om het accordeon te trekken, zestig of zeventig jaar geleden, het oude liedje, de rand van Moskou nacht, Katyusha, cranberry bloemen open, iedereen bekend, een voor een, de menigte langzaam verzameld, Hand dansen. “Andrea,” eindelijk breek ik de stilte, “ben je bezig?” “Ja, maar de oogst is niet geweldig.” Hij keek me aan, “hij kan voorlopig veilig zijn.”

Andre noemde het niet, maar ik wist waar hij het over had. Hij vertelde me specifiek het nieuws, dat ik me op mijn gemak voelde, maar hij wist het niet, ik was deze persoon gewond. Ik glimlachte en lachte, en de spieren van de mond waren stijf alsof ze bevroren waren. Andre trok mijn hand: “Kom, we zullen weer een sprong springen.” Ik heb zijn vingers zachtjes uitgebroken: “Andrea, ik heb het gezegd, sorry, we kunnen alleen vrienden zijn. Wil niet hem vals hoop geven goede jonge man, is het onschuldige ding. “Vrienden zijn vrienden. ‘Hij trekt nog steeds mijn hand’, zolang je me niet vermijdt. “” Andre …… “Ik ben erg verstoord, schuldig aan iemand anders enorme schuld, laat me in de toekomst meenemen wat ik moet gaan?” Dit is mijn eigen ding, je houdt niet van me, Adidas Superstar maar kan me niet stoppen met liefde u. Mei, ik wil je vertellen dat je heel mooi heel goed bent, mannen zullen gemakkelijk verliefd raken op jezelf, niet jezelf gemakkelijk ontkennen. Mijn ogen zijn rood: ‘Andrea, jij bent gek!’ Hij keek naar me aan het glimlachen, zachte glimlach als de winterzon, warm mijn koude hart. Deze dag was ik depressief, begon geleidelijk te herstellen, maar ik verwachtte echt niet dat die vrouw eigenlijk in de middag kwam.

Ze is samen met de kinderen. Ik herkende haar in een oogopslag. Immers, lijkt op haar mooie vrouw, het is zeldzaam. ‘Mijn naam is Valeria.’ Ze spreekt eigenlijk een zeer vloeiend Chinees, ‘die dag is een misverstand, ik wil met je praten.’ ‘Ik heb niets tegen jou te praten.’ Ik wil niet dat ze in de deur staat . Zij is langer dan ik, ten minste een meter zeven of vijf, beweeg je handen zodat ik geen goedkoop kan krijgen. Maar ze weigerde te gaan, keek me aan het bedelen, grote ogen mistige, waarschijnlijk zal een man door haar worden aangeraakt. Ik ben een vrouw, je kan deze set niet eten, moeilijk om je voor te bereiden om de deur te sluiten, ogen om haar handen te zien die het kind houden, wit gezicht in de koude wind Dames Adidas Superstar Wit Trainersschoenen Sale Outlet in de kou, ik plotseling zacht. Weekdagen hebben waarschijnlijk de last van de oudere kinderen, en uiteindelijk zetten ze hun moeder en moeder. En uit de hoek van de keuken heb je een fles chocolade poeder gegraven, gewassen tegen de kleine kop koud water, geprobeerd de temperatuur in handen van kinderen overhandigd te worden. ‘Ja, zeg alsjeblieft,’ ik zat van ver af en was zo koud. In feite heeft ze geen mondige woorden gedaan, ik wil niet te veel, het is ook de bedoeling dat ze het slachtoffer moet zijn.

Ze knuffelde de schouder van haar kind en aarzelde lang geleden en begon haar verhaal: “Ik ben op zevenentwintig geboren, en zijn vader was werkloos en lang geleden kon ik geen baan vinden en naar huis gegaan vind mijn moeder en zoon. Ik was een moment verbaasd en strak om het lichaam te zitten. Zodat het kind niet het vlees en bloed van Sun Jiaying is? Het kind, Ivan heet Ivan, zit rustig op de bank en houdt een warme chocolade met een zorgvuldige drank. De delicate eigenschappen hebben het grootste deel van de schoonheid van de moeder geërfd, de huid was bijna transparant, maar met donkerbruin haar en ogen. Het was dit donkere haar dat me verkeerde begrepen dat hij een half ras was. ‘Ik heb geen weg, maar naar Ivan bij de moeder, vier jaar geleden volgde (en vogels) naar huis. Ik keek naar haar. Ze was erg gevoelig, glimlachte en zei: “Ja, het is ‘(en vogels) hoofd’, jij Chinees noemt hem. Hij introduceerde me naar de zon, ik vertelde Sun zes maanden dat hij mij heel goed was, maar ik ben erg ongelukkig. Er zijn veel problemen die niet kunnen worden opgelost, ‘ze was een beetje verlegen, stopte met stoppen.’ Jij weet, er zijn fysieke redenen, maar ook omdat de stad mijn vriend niet, dan de Russische Russische Wel, we kunnen niet elke dag een paar woorden zeggen, ik ben heel eenzaam.

No Tags

74 total views, 1 today

  

Listing ID: 54159b23712cfc5f

Report problem

Processing your request, Please wait....

Sponsored Links

Facebook Friends